Quote na de relatiedag van 15 maart....:

Over teambuilding & Persoonlijk Leiderschap

“Brandheuvels is niet bang om een netwerkbijeenkomst eens op een geheel andere wijze te organiseren, en wel met een workshop boksen waarin de deelnemers werden geconfronteerd met hun persoonlijke reactiepatronen.

Dit onder leiding van een bokskampioen en een mental coach die als sparringpartners waardevolle aanwijzingen gaven. Zij vroegen ons deelnemers om afwisselend met daad- en wilskracht, berekenend en op puur gevoel de confrontatie aan te gaan. De hoeken van de boksring stonden daarbij symbool voor de persoonlijkheidskenmerken ‘denken’, Œdoen¹, Œwillen¹ en Œvoelen¹. Vervolgens werden de technieken gecombineerd en dat leverde waardevolle persoonlijke inzichten op. Ook slaagden de coach en de bokskampioen erin om een sfeer van verbondenheid te creëren.

Voor mij als communicatieprofessional schuilde de meerwaarde van deze relatiedag erin om aan den lijve te ervaren hoe groot de invloed van vaak onbewuste reactiepatronen is op de effectiviteit van communicatie. Dank daarvoor!”

Hapje eten bij de griek? Borrel na een teamoverleg? Wat is uw definitie van “teambuilding”?

Bij Brandheuvels geloven we erin dat medewerkers die ‘in hun kracht’ zitten van grote waarde zijn voor een organisatie:

  • hogere medewerker tevredenheid
  • productiever
  • minder ziek
  • denken mee
  • kennen hun sterke en minder sterke punten
  • en – in teamverband – weten wat ze aan elkaar hebben

Een extra borrel of een hapje bij de griek zijn dan meestal niet voldoende.

Ga nu met Brandheuvels aan de slag!

In samenwerking met Ansems Mental Coaching en Simson Gym bieden wij u een uitgelezen kans!

Contact opnemen!?

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer

Maak uw keuze en we nemen contact met u op

Simson Gym foto

De ring wordt uw domein – u moet alle hoeken zien.

Denken of Voelen? Doen of Willen?

U denkt dat u zichzelf al kent.

Professionele begeleiding

Onder begeleiding van professionele (mental-) coaches en samen met (regerende) wereldkampioenen gaat u aan de slag. Actief, maar niet gericht op uitputting.

Gericht op inzicht. Persoonlijke mentale kracht en zwakte ontdekken door te ervaren. Het is GEEN oordeel of kwalificatie. Maar daarnaast ook de kracht van het team. Inzicht waardoor samenwerkingen verbeteren

De terugkomsessie

Wij adviseren altijd om twee weken na de teambuilding een terugkomsessie te organiseren. Ervaring leert dat er ‘wat losgemaakt wordt’. Soms individueel – vaak in het team. Ook daarbij ondersteunen we u graag met professionele begeleiding.

sems Coaching

Back To Top