Subsidies en regelingen

Rome

Er zijn meer wegen die naar Rome leiden – er zijn verschillende manieren om een probleem op te lossen.

Bij Brandheuvels hebben we een specialisatie ontwikkeld die erop is gericht om drie kernproblemen aan te pakken. Meer dan 90% van de organisaties worstelt met één of meer van de volgende drie hoofdpijndossiers – oftewel ‘uitdagingen’ :

  • Flexibilisering
  • Optimalisatie van processen
  • Cultuur en oplossend vermogen

Onze specialisatie komt tot uitdrukking in Sociale Innovatie die wordt vormgegeven aan de hand van de effectieve inzet van mensen.

Regelmatig worden subsidies verstrekt gericht op het domein ‘Sociale Innovatie’ en daarover houden wij u graag op de hoogte. Als u zich nu even aanmeldt voor onze nieuwsbrief, dan mist u geen kans.

Recent is een subsidie aangekondigd door het Agentschap SZW gericht op ‘Duurzame inzetbaarheid’ van medewerkers. Projecten van Brandheuvels vallen onder die regeling en bieden een grote kans om met een passend budget werk te maken van uw medewerkers.

Klik hier om meer te lezen over de subsidieregeling.

Wij nemen het roosteren en plannen van ‘het werk’ als vertrekpunt. Het draait tenslotte om uw primaire proces. Dat wil iedereen effectief ingericht hebben. Brandheuvels helpt u dat – met passie – te bereiken. En ondertussen gaan uw medewerkers fluitend naar het werk.

Om een vrijblijvende afspraak te maken voor een kennismaking belt u met Simon Jonkman: 06 – 21 83 35 13.

Back To Top