Brandheuvels Onderzoeken

Brandheuvels meet & weet

En onderzoekt en verandert. Het is de basis voor veranderen. Het huidige vaststellen en het pad naar verbetering inzetten. Dat helpt. We houden van delen en informeren, maar nemen daarbij altijd de privacy van onze respondenten in acht.

De Jaarurensystematiek

Mag ik de JUS van U?

De jaarurensystematiek kent landelijke bekendheid.
Is het een ‘buz’, een trend? Is het de moeite waard?

We zien dat het ondertussen in veel CAO’s van zorginstellingen is opgenomen. Maar ook in andere sectoren wordt meer en meer gewerkt met de ‘JUS’. Kinderopvang, beveiliging en zelfs in de (semi-) publieke sector.

Flexibilisering

Het is voor organisaties mogelijk om op basis van een jaarurensystematiek medewerkers op meer flexibele wijze in te zetten. De behoefte aan flexibiliteit wisselt in de praktijk echter per organisatie.

  • Wat levert de eventuele invoering van die jaarurensystematiek nu eigenlijk echt op?
  • Leidt het tot een grotere administratieve last, een grotere efficiëntie, betere samenwerking?
  • En vooral: kan invoering van de jaarurensystematiek bijdragen aan een goede dienstverlening?

Veel organisaties zien zich voor deze vragen gesteld.

Het gesprek

‘Ja maar…’ dan moeten leidinggevenden het gesprek aan gaan met hun medewerkers! Dat is een goed idee! Het roosteren op de agenda. Wie maakt wanneer welke uren? En hoe komen we dan aan het einde van het jaar uit? WIJ – als in de organisatie én de medewerkers.

Naar de resultaten:

Survey Jaarurensystematiek

Omdat het invoeren van de JUS vaak veel voeten in aarde heeft zijn wij benieuwd naar uw ervaringen. Maar ook uw mening en ideeen over de voor- en nadelen van de Jaarurensystematiek. 

Klik hier!

Nieuwsbrief ontvangen?

Schrijft u zich hier in voor onze nieuwsbrief; we houden u dan op de hoogte van onze onderzoeken en nodigen u mogelijk uit om deel te nemen!

Downloads?

Eerdere onderzoeken, resultaten en artikelen vindt u op onze download-pagina! Kijk rustig of er voor u iets interessants tussen staat.

 

Clenbuterol kopen
web design chicago
anabolen voor en nadelen
insulin for sale
filippo rispoli
sexe et musculation
viande de grison regime

wendover fun bus soma and xanax extreme peptides

gainer maison
list of dead bodybuilders a new study says a glass of red wine is the equivalent to an hour at the gym bodybuilding.com no xplode
Back To Top