Manager in kinderopvang?

Een speciale aanbieding voor jou!

Met een training van Brandheuvels groeit de passie!

Wij weten uit onze jarenlange ervaring in de kinderopvang dat de druk enorm is. Veranderingen volgen elkaar in hoog tempo op. De markt krimpt, staat onder druk en blijft alsmaar onder druk staan. En mens en organisatie moeten voortdurend schakelen. De passie verdwijnt wel eens. Je wilt goed voor de kinderen zorgen. Maar dat raakt overschaduwd door financiële perikelen, druk op de personeelsbezetting en krimp. 

Hoe geef je leiding in dat veranderende speelveld?

Leidinggevenden vervullen in de kinderopvang een cruciale rol. Managen blijkt echt een vak. Je bent de ‘linking pin’ in de organisatie met je positie tussen de medewerkers en het management. En tussen je klanten en de organisatie.                  Ga er maar aan staan!

Besparen?

Meer weten? Kijk hier en download de speciale factsheet over de training. Meer over de aanpak, wat we gaan doen en – niet te vergeten – over de subsidiemogelijkheden!

Door onze samenwerking met de FCB (www.fcb.nl) houden we de kosten laag! Hoe we dat doen? Neem vrijblijvend contact op, op de manier die jou het beste past!

En vergeet niet de brochure te downloaden!

[sdfile url=”http://www.brandheuvels.com/wp-content/uploads/2014/05/Opleiding-Management-Kinderopvang-Brandheuvels.pdf”]

The Rules Of Bodyweight Bodybuilding azab 500 online Easy Bodybuilding Meal Prep for Bulking Up | The Beachbody Blog
Back To Top