Referenties: Kinderopvang

Werkplezier en kinderopvang: kunnen die woorden in 1 zin?

De afgelopen jaren is het lachen de mensen in de kinderopvang wel eens vergaan. Overleven, besparen, de adem inhouden – dat was het adagium. De markt is grondig veranderd, er komen andere samenwerkingsverbanden tot stand en… de wind uit Den Haag lijkt te draaien.

Op naar 2016!

Een nieuwe verandering. Ten goede deze keer; maar wel weer impact op u, uw organisatie en uw collega’s. Hoe richt u de juiste voorwaarden in om daar van begin af aan succesvol mee te zijn?

In de kinderopvang hebben we ruime ervaring opgedaan bij zowel de invoering van zelfroosteren als de invoering of aanpassing van softwareoplossingen. Als u meer wilt weten over een specifieke casus, dan klikt u op bijbehorende logo.

Smallsteps is de opvolgende naam van ESTRO kinderopvang. Bij die landelijke organisatie zijn we sinds 2011 aan de slag met teams, teamontwikkeling, vakvolwassenheid van medewerkers en – natuurlijk: effectief en efficiënt plannen en roosteren.

Seminar: ‘Zelfroosteren – De Business Case’

Samen met de sector heeft Brandheuvels in samenwerking met Pelosa een proef gedaan met Zelfroosteren in de Kinderopvang. Ruime tijd is genomen om te onderzoeken wat de resultaten zijn als je als organisatie – dus ‘teams’ en ‘mensen’ – aan de slag gaat.

U kunt via email aangeven wat u wilt weten en met wie u in contact wilt komen. Wij gaan dan ons best doen om dat zo snel mogelijk te realiseren!

Referenties Kinderopvang

logo_SRK_2008   logo_vlietkinderen   logo Estrosmallsteps-logo-210x120

Bel: 06 – 53 980 234 – Met Raymond van Hensbergen.

Jarenlange ervaring in de Kinderopvang; in goede en in slechte tijden. Welke toegevoegde waarde kan dat voor u bieden?

Back To Top