Referenties: Gemeenten

Gemeenteland is in rep en roer. De decentralisatie in de zorg is een groot thema. En wat dat allemaal kan betekenen, zowel in termen van werkwijze, competenties als ook motivatie en betrokkenheid van medewerkers.

De vraagstelling van klanten in Gemeenteland gaat over cultuur. Over het nemen van verantwoordelijkheid, over betrokkenheid en over het samenwerken. Wij constateerden dat ook en met name in de hoek van het Klant Contact Center (KCC). De ‘afdeling’ bij uitstek waar veel zaken samen komen. Of in ieder geval moeten komen. En waar mensen werken waarop de druk dagelijks groter lijkt te worden.

Hoe zorgt u voor een winnend team? Brandheuvels voerde een online onderzoek uit: klik hier.

Referenties Gemeenten

Aan sommige voorwaarden voor werkplezier wordt bij Gemeenten gemakkelijk voldaan. Maar lang niet aan alle. Is een gemeente daarmee uniek? Neen. Het geld voor de meeste organisatie. Brandheuvels gaat op maat op zoek – per organisatie – aan welke voorwaarden voldaan is.

En waar het werk aan de winkel is.

Als u meer wilt weten over ons werk bij bijvoorbeeld de gemeenten Almere, Arnhem of Spijkenisse, neem dan contact op.

U kunt aangeven wat u wilt weten en met wie u in contact wilt komen. Wij gaan dan ons best doen om dat zo snel mogelijk te realiseren!

Inspiratie nodig uit een andere sector? Klik eens hier 😉

U kunt ook gratis en vrijblijvend verderpraten.

Bodybuilding workout Routine And Diet planning http://www.orchidmarketingandsales.co.uk/is-tadalafil-and-cialis-the-same-thing/ From Bodybuilding Geek to CrossFit Newb | T Nation
Back To Top