De economie begint op stoom te komen. De vacatures vliegen je om de oren… Walhalla! Althans voor banenzoekers – de keuze is reuze. Voor managers en leidinggevenden met vacatures is het een grote opgave…

En voor beiden geldt: Hoe zorg ik voor de juiste man/vrouw op de juiste plek!?

Brandheuvels is gericht op:“Iedereen Fluitend Aan Het Werk”. En dat is/wordt nu meer een opgave dan ooit. Natuurlijk: mooi dat de werkgelegenheid groeit en dat het merendeel van Nederland het economisch beter gaat… maar dat werkgeluk hè… hoe houden we dat nu in het oog…?

Waarom?

Eerder schreef ik al eens waarom het mij zo bezig houdt (klik hier als je daar meer van wilt weten). Sinds 2013 is mijn doel: een boterham verdienen met het helpen van anderen. En dat is waar deze ‘gratis-actie’ ook vandaan komt.

plaatje-gratis

Meld je aan.

Als je wilt dat de volgende stap voor een nieuwe positie duurzaam is. Eentje waar zowel de (nieuwe) collega blij van wordt, een team groeit en een manager verder kan bouwen… dan helpt de Persoonlijke Profiel Analyse*.

Klik hier en stuur een mailtje. Laat me weten dat je interesse hebt – en vooral: Waarom. Waarom zouden we juist in jouw geval de PPA moeten doen?

Aanbod.

  • Een voorgesprek – voor een eerste korte oriëntatie + instructie voor de analyse
  • De Persoonlijke Profiel Analyse
  • Een Persoonlijke toelichting – duiding van het profiel om de beste keuze te maken

Ter waarde van Euro 500,- maar nu dus 1 stuks gratis.

Ja maar…,

Wat wil je er dan voor terug, beste Raymond?

Groei begint voor mij met geven. Dus feitelijk geldt: ‘wat je leest is wat je krijgt’. Wat ik vervolgens hoop is natuurlijk dat het resultaat is dat er een hemelse match ontstaat waar werkgever en werknemer blij van worden. Duurzaam dan.

Hopelijk heb ik dan nieuwe fans gemaakt. Fans die durven zeggen: Die Van Hensbergen – daar heb je wat aan. Die is het inhuren meer dan waard;-)

* Powered By Thomas International

Dus: Klik en meld je aan. Dat kan tot uiterlijk 1 maart 2017. Laat me weten waarom we juist in jouw geval de PPA moeten doen. Toch vooraf nog even meer weten of overleggen? Bellen kan ook: 06-53980234.

metizolam vs etizolam

gh advanced plus

best book for bodybuilding ghrp6 results bodybuilder shop
natural supplements bodybuilding sustaplex 325 high protein bread recipe bodybuilding
Suplementos para alphapharma bodybuilding